Da li bi današnje devojke čekale momke da se vrate iz vojske? Nastala rasprava, a odgovori su hit – nisu nas ni onda čekale

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da bi uskoro mogao ponovo da se uvede obavezan vojni rok, ovoga puta u trajanju od 90 dana. Međutim, konačnu odluku o tome doneće nova vlada i novi saziv Narodne skupštine nakon šire javne rasprave, pa bi samim tim, prvi regruti u kasarne mogli najranije 2023. godine.

Pokrenula se polemika oko toga da li bi današnje devojke čekale momke 12 meseci da dođu iz vojske kao što je to bilo nekada.

– Da li bi današnje devojke čekale momke 12 meseci da dođu iz vojske – glasi pitanje u jednoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Zavisi. Veći procenat ne – piše u prvom komentaru ispod objave:

– Ne čekam više nikoga ni za šta. Oni bi kao čekali da sa nama nešto nije u redu, kao na primer post porođajna depresija ili generalno frigidnost kod nekih žena, nezadovoljstvo u životu dovodi do smanjene želje za dodirom – prokomentarisala je jedna devojka.

Ipak, jedan bivši vojnik je napisao u komentaru da “Nisu nas ni onda čekale”.

– Pravo pitanje bi bilo da li bi ti momci bili verni devojkama dok su u vojsci.

– Nema danas ljubavi, prijateljstva niti bilo čega drugog. Tako da od ovoga nema ništa, čekaće ga dok prvi lik ne napiše poruku – navodi se u jednom od komentara:

– Čast izuzecima, ali neke ne čekaju ni dok ode do kvantaške pijace. Ne čekaju ni sa posla da se vrate toliko o tome:

– Današnji momci ne bi mogli da izdrže 12 meseci u vojsci – prokomentarisala je jedna korisnica.

Izvor: kurir.rs