“Čuli smo se tog jutra, da sam znao…” – Bivši Zadrugar konačno smogao snage da progovori o Urošu iz Mladenovca

|

Fitnes instruktor i bodibilder Nikola Đorđević javnosti je postao poznat kao dečko bivše članice grupe “Hurricane”, pevačice Sanje Vučić. Oni su dve godine živeli zajedno, a u vezi su bili više godina. Nakon toga pevačica se na kratko povukla iz medija, a Nikola je ušao u “Zadrugu”.

Od tada on je postao javna ličnost, a sve je začudila informacija da je bio jedan od najboljih prijatelja ubice Uroša B., koji je u noći 4. maja izvršio masakr u Mladenovcu, kada je lišio života osmoro ljudi.

Tada su i osvanule njihove zajedničke fotografije. Nikola i Uroš imali su zajedničke uspomene iz izlazaka, vozili su iste motore, čak su i delili stvari, a Đorđević se od tada potpuno povukao i odbijao da govori za medije.

Nakon višemesečnog ćutanja o slučaju, Đorđević je rešio da da prvu izjavu na ovu temu.

Kako kaže, kod Uroša nije video naznake da bi mogao nešto tako da uradi.

“Nikad u životu nisam video takve naznake kod njega, delovao mi je kao dobar momak. Ja sam mu pomogao, malo smo se vozili motorima…”, započeo je Nikola i otkrio da su se čuli ranije tog dana, pre nego što je Uroš počinio gnusni zločin.

“Da sam znao ja bih ga prvi prijavio. Bili smo dobri, a posle ovog incidenta ne i nećemo nikad više”, jedva je izgovorio Nikola Đorđević u emisiji “Vatreno krštenje”.

Izvor: telegraf.rs