Četiri znaka Zodijaka čeka veliki dobitak pred Novu godinu: Ovnovi, igrajte igre na sreću – Jedan znak dobiće povišicu

|

U nedelji pred Novu godinu najviše novca i šanse za dobitak na igrama na sreću će imati četiri horoskopska znaka. To su Ovan, Devica, Strelac i Jarac.

Jarac

Skup planeta u prvom polju donosi vam brojne mogućnosti, ali i priliku da dobijete novac kroz igre na sreću. Pokloni stižu sa svih strana, tako da ćete dobiti nešto što ima veliku vrednost za vas. Retrogradni Merkur može usporiti određene isplate, ali one stižu.

Strelac

Sezona Jarca vam odgovara jer su finansije na prvom mestu. Zvezde rade za vas, pa ćete imati više prilika za zaradu. Nije isključeno da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će vam doneti više novca.

Ovan

Venera u Jarcu donosi vam novac kroz posao. Ovo je dobra prilika da dobijete povišicu, a i ostvarite zaradu kroz napredovanje u karijeri. Jupiter je u vašem znaku, pa je sreća na vašoj strani. Zbog toga treba da igrate igre na sreću.

Devica

Venera, koja predstavlja vaše polje novca je u Jarcu, pa lako možete da dobijete na igrama na sreću. Takođe, dobar je period kada možete svoj hobi da pretvorite u posao, ali budite oprezni kada 29. decembra Merkur krene retrogradno. Finansije su stabilne, ali pazite na ishitrene troškove.

Izvor: alo.rs