Oglasio se Anđelkin bivši muž: “Ako hoće da se venčaju biću im kum” – Dario Prpić pecnuo bivšeg druga i ženu

|

Dario Prpić, bivši suprug Anđelke Prpić, koja navodno čeka bebu s njegovim sada već bivšim najboljim drugom Markom Ž., do sada nije želeo javno da priča o ovoj aferi. Samo jednom je prokomentarisao da je čuo da je njegova bivša supruga u drugom stanju, ali više ni reč nije izustio.

Kako otkrivaju ljudi iz njegovog okruženja, on je ovu vest mirno prihvatio, ali je stavio tačku na dugogodišnje prijateljstvo s Markom, kojem je trebalo da kumuje na venčanju s bivšom devojkom. Prpić se ne bavi skandalom o kojem bruje mediji, ali i ceo grad. Posvećen je svom poslu i porodici, a od Anđelke je razveden već dugo.

Ekipa Kurira ga je pozvala, a on je celu situaciju okrenuo na šalu, pa kroz smeh ispričao:

“Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv”, našalio se ugledni beogradski ugostitelj, čije prezime, i pored razvoda, glumica i dalje nosi. Devojačko prezime joj je Stević.

Dario Prpić nije želeo da zalazi dublje u detalje događaja o kome bruje mediji u Srbiji.

Inače, glumica je u petom mesecu trudnoće, a svog sadašnjeg partnera poznaje dugi niz godina. Upoznala ga je preko bivšeg supruga dok su se još zabavljali i on im je bio na svadbi, o čemu svedoče snimci iz emisije “Paparaco lov”. Tada je bio jedan od veselijih gostiju, radovao se Anđelkinoj i Dariovoj sreći, i ne sluteći da će godinama kasnije biti s njom u vezi.

Izvor: kurir.rs