Ćerka Zvezdine legende stradala u pucnjavi u školi: Tragedija u domu proslavljenog odbojkaša

|

Ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog izgubila je život u nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. E. K. (14) usmrtio je dečak K. K. (13), koji je života lišio osmoro dece i radnika obezbeđenja, a ranio nastavnicu istorije i još šest drugova.

Dragan Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, a čim je primio tragičnu vest zaputio se ka Beogradu. Tragediju je potvrdio bivši odbojkaš Željko Tanasković, Draganov zet.

“Svi smo zatečeni i potreseni. Ne znam šta bih rekao. Velika tragedija i prosto je nezamislivo da se to dogodi na ovim prostorima. Šurak Dragan i ja se znamo dugo, igrali smo zajedno, katastrofa je šta ga je zadesilo. Nezamislivo mi je da se dogodi to na ovim prostorima, što samo govori o tome koliko moramo da obratimo pažnju na mlade”, izjavio je Tanasković za Informer.

O danima sreće i početku jednog puta koji je umesto u svetlu budućnost vodio u smrt danas svedoči tek fotografija na Fejsbuk profilu majke nastradale devojčice, snimljena 2016. godine, kada je ćerku
pratila u prvi razred.

“Na putu do škole po prvi put”. Nažalost devojčica nije dočekala ni malu maturu, a ni da zakorači u život.

Izvor: hellomagazin.rs