Bivši suprug Anđelke Prpić progovorio o njenoj vezi sa njegovim prijateljem: “Mogu da im budem kum, ako se budu venčavali!”

|

Nakon što je do njega iz javnosti putem medija stigla informacija da glumica čeka bebu sa njegovim nekadašnjim prijateljem, oglasio se i bivši suprug Anđelke Prpić.

Naša poznata glumica je u petom mesecu trudnoće, međutim o prelepim vestima ona ne želi da govori. Nije mnogo rečit bio ni njen bivši muž, samo je kratko prokomentarisao ovu veoma neobičnu situaciju.

– Ja im želim svu sreću, ako se budu venčali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko želi, može da uzme moje prezime, zaista nemam ništa protiv”, rekao je kroz šalu ovaj beogradski ugostitelj.

S obzirom na to da dečko Anđelke Prpić nije baš poznat široj javnosti, o njemu se nešto više može saznati zahvaljujući intervjuu koji je dao za „BIZLife“ magazin. Tu je, između ostalog, pričao o tadašnjoj dugogodišnjij devojci, rekao da je veliki zaljubljenik u tehnologiju, ali i u fudbal, da viče samo kad Partizan gubi, a rekao je i da odelo ne čini čoveka, mada se dobar stil uvek primećuje.

Svoj poslovni dan opisao je kao „entuzijastičan i spreman na izazove“, rekavši da mu je najvrednije vreme koje provodi sa svojom devojkom, porodicom i kucom Jucom.

Na pitanje „da li uvek imate plan B“ rekao je:

‒ Nikada. Uvek verujem u plan A.

Izvor: hellomagazin.rs