Njihova porodična oaza prepuna je uspomena: Zavirite u dom Arijane i Siniše u kome su podigli petoro dece (FOTO)

|

Naš slavni fudbaler Siniša Mihajlović i njegova porodica poseduju nekoliko luksuznih nekretnina, ali njihov porodični dom im je oduvek bio Rim. U jednom elitnijem delu Večnog grada imaju predivan dom, koji zrači luksuzom i elegancijom, i prepun je uspomena.

Legendarni fudbaler nas je napustio nedavno, ali njegov duh oseća se u komu koji je delio sa suprugom Arijanom i njihovom decom. Njihova mlađa ćerka Virdžinija živi sa svojim izabranikom i njihovom ćerkicom, ali veoma često dolazi u stan sa malom Violante, u kome je odrasla. Svaki kutak sređen je sa stilom, što je i očekivano jer je za dekoraciju bila zadužena zgodna i uvek elegantna Italijanka. Sve je sređeno sa odmerenošću, harmonijom i zrači neverovatnom toplinom.

U prostoru preovladava bela boja, što ga čini većim a i svetlijim. Na plafonima su ornamentima u salonskom stilu, dok su u salonu vitki dorski stubovi.

U jednoj od dnevnih soba nameštaj je presvučen kraljevskom tamnocrvenom bojom, dok u drugoj preovladava crna. U njima se nalazi čitava kolekcija ukrasnih jastuka. U njihovom domu gde se moderne note ukrštaju sa klasičnim i koga krase umetnine, interesantne skulpture, stakleni stolovi, kao i porodične slike koje u ovim teškim trenucima za njih imaju posebnu vrednost i značenje.

Oni trenutno provode dane u njihovoj planinskoj kući u Abrucu, pokušavajući da nađu utehu nakon Sinišinog preranog odlaska.

Izvor: hellomagazin.rs