Anica Lazić se konačno oglasila o vezi sa Ristovskim: “Ne može da bude pogrešno, ako su namere časne”

|

Ljubavna veza poznatog glumca Lazara Ristovskog (71) i njegove koleginice Anice Lazić (32) još uvek privlači veliku pažnju u javnosti. U početku se Anica nije oglašavala povodom veze, a istu je potvrdio glumac.

Osim brojnih negativnih komentara, bilo je i onih koji podržavaju ovu vezu. Anica je sada putem Instagrama podelila poruke podrške koje je dobila, i tako se zahvalila fanovima.

“Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne!”, stajalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

“Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. “Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju”, živela!”, pisalo je u drugoj poruci, uz citat iz pesme Dina Merlina, a Anica je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.

Ona je takošđe objavila još jednu poruku podrške, nakon čega je napisala da je to najlepša poruka koju je pročitala tog dana.

“Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje!”, poručio joj je tako jedan korisnik Instagrama juče, pa je Lazićeva javno navela:

“Jedna od najlepših poruka danas, hvala!”, napisala je Anica.

Njene objave izazvale su buru komentara na Tviteru.

Izvor: telegraf.rs