Narukvice, torbice, cipele – Jeremićka pokazala rođendanske poklone: Svi zajedno vrede čitavo bogatstvo

|

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je proslavila rođendan u poznatoj beogradskoj kafani, a sada se pohvalila skupocenim poklonima koje je dobila u ukupnoj neverovatnoj vrednosti od 30.000 evra.

Kako je i sama navela u izjavi koju je dala na proslavi rođendan “ne voli glupe i jeftine poklone”, sada je rešila da pokaže kako je prošla na proslavi.

Kada se sve što je pokazala sabere, Jovana je očigledno prošla ozbiljno dobro s obzirom na to da je vrednost svih stvari otprilike oko 30.000 evra.

Voditeljka je na stori priči pokazala jedan “posebni poklon”, zlatnu “ekser” narukvicu od 14-karatnog zlata, “Moscino” tašnu, “Iv Sen Loran” cipele, i procenila da je dobila poklone u vrednosti od 30.000 evra.

Šta je sve to dobila “kraljica šera” pogledajte na fotografijama u okviru teksta. Jovana je te na svojoj rođendanskoj proslavi nosila lateks komplet koji je isticao njenu figuru, a na licu je imala crtež škorpije.

Imala je dve torte – jedna je bila u obliku lava, čiju sliku drži i na zidu dnevne sobe u novom stanu, a druga sa figurom veštice kojoj je Jovana simbolično “odsekla glavu”, pritom zapretivši da će tako od sada postupati sa svim vešticama na javnoj sceni.

Izvor: telegraf.rs