Anđelka Prpić trudna po drugi put: Ovaj zgodni moćnik je otac njenog deteta – S razlogom ga je krila (FOTO)

|

Vest da je trudna Anđelka Prpić po drugi put preplavila je društvene mreže i izazvala opšte oduševljenje među njenim fanovima.

Imajući u vidu da je već neko vreme emotivno srećna i zadovoljna, usledila je i ova novost, koju glumica još nije zvanično i potvrdila.

Pitanje koje se nametalo jeste ko je otac deteta Anđelke Prpić, sticajem okolnosti i svi bi voleli da saznaju ko je taj srećni čovek sa kojim će ona sviti porodično gnezdo.

Iako je jedom obećala da će kada se zaljubi o tome obavestiti sve medije, do toga za sada još uvek nije došlo, jer je htela da sačuva svoj privatni život koliko god je moguće. Otac deteta Anđelke Prpić, sa kojim je u lepoj vezi već neko vreme, još uvek je prava misterija za javnost i izgleda da će tako i ostati, sve dok Anđelka ne poželi da ga prikaže javno.

Ono što je jedino poznato, jeste da je on osoba koji ne želi da se eksponira u javnosti, dosta je povučen i želi da ostane anoniman, i pored toga što je veliki oslonac naše glumice, on je uspešan poslovni čovek koji se pronašao u svetu marketinga.

Pošto se u prošlosti opekla mnogo puta, odluka da svoj privatni život ne deli u javnosti je opravdana, ali vest da će po drugi put postati majka, našu glumicu će podstaći da svoju jaču polovinu pokaže svima.

Izvor: story.rs