Albanac rešio da se oženi u 61. godini: Očekivao ženu od 35 godina – Kada je mlada ušla u kuću zaprepastio se

|

Ugovoreni brakovi kod Albanaca su tradicija, a Redžep Kastrati iz sela blizu Prizrena, kada je napunio 61 godinu, odlučio je da se opet oženi. Tada je kupio mladu Albanku da mu bude žena. Kako je ranije izjavio za lokalne medije, on je za buduću suprugu izdvojio čak 3.000 evra.

On je tada kazao da je očekivao ženu od 35 godina, a oni su mu doveli devojku od 19. Priča o ovom čoveku je još zanimljivija po tome što je on sa prvom ženom, koja je preminula 2000. godine, dobio čak 12 ćerki.

Sve njegove ćerke su udate i još pre druge ženidbe je imao 50 unučadi, dok sveže informacije nisu poznate. Sa tadašnjom novom suprugom Valentinom je dobio prvog sina kome su dali ime Diamant. Ova nesvakidašnja priča bila je aktuelna pre više od 10 godina, a nije poznato šta je sada sa akterima.

Kako je ranije Redžep izjavio za lokalne medije, on je za buduću suprugu izdvojio čak 3.000 evra.

Poslednjih godina sve učestaliji su brakovi između Albanki i Srba. Neženje koje dovode devojke iz Albanije uglavnom su u poodmaklim godinama i žive u ruralnim krajevima, te ovaj potez pravdaju time da im je lakše tako da se ožene, nego da ostanu sami ceo život.

Izvor: mondo.rs