4 znaka Zodijaka čeka nezaboravna ljubav na leto: Devicama se smeši prinova, a jednom znaku brak

|

Astrolozi predviđaju veliku sreću u ljubavi samo za odabrane znakove. Spremite se za nalet lepe energije koja će da donese najlepše leto.

Rak

Za pripadnike ovog znaka nova poznanstva otvoriće nova vrata u putovanju kroz život. Ono šta je interensantno jeste da ćete se zaljubiti i možda stupiti u nešto ozbiljnije, te da ste možda i pred bračnim zavetom, a možda se ostvarite i kao roditelji u bliskoj budućnosti.

Devica

Ono šta je zanimljivo i posebno neobično za Device, jeste da je vrlo verovatno da ćete se zaljubiti na prvi pogled i da ćete potpuno poludeti za osobama koje će zračiti pozitivnom energijom. Takođe, može se desiti da se pripadnicama ovog znaka smeši vest o prinovi.

Jarac

Jarčevima astrolozi preporučuju samo jednu stvar, a to je da se opuste i da uživaju u spontanom odvijanju događaja na ljubavnom planu. Obratite pažnju na osobe koje čine lepe gestove za vas i poslušajte intuiciju koja će ovog leta biti nepogrešiva.

Vodolija

Pripadnike ovog znaka mnogo će putovati ovog leta, pa se lako može desiti da ljubav upoznaju na putovanju, na letovanju najpre, tako da obratite pažnju na osobe koje sede pored vas u avionu ili u autobusu. Ako ne, onda može da se desi da upoznate osobu u kafiću ili na nekoj žurki.

Izvor: glossy.espreso.co.rs