Žurka na jahti tri dana pred svadbu: Udaje se Ana, sestra Milice Dabović – Sestre pokazale u kakvom se luksuzu provode (FOTO)

|

Reprezentativka Srbije u košarci Ana Dabović udaje se 19. juna za vaterpolistu Iliju Mustura.

“Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom, sestra Jelica i, naravno, Ana. Prvo smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje. Biće predivno, mnogo sam srećna, jedva čekam taj dan. I Stefan je nestrpljiv, uveliko se doteruje za tetkinu svadbu”, ispričala je Anina rođena sestra Milica za „Sport“ klub.

Četiri dana pred svadbu, na samoj obali mora Ana je upriličila devojačko veče o kome sanja svaka žena. Ana nije krila sreću, a njena sestra Milica i drugarice potrudile su se da buduća mlada zaista dobije devojačko veče. Uz dobru hranu, muziku i piće ekipa se provodila krstareći Jadranom, a kada je postalo pretoplo, palo je pravo rashlađivanje.

Inače, Ana i Ilija u vezi su od 2019. i žive zajedno u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove. Vaterpolista je krajem prošle godine zaprosio svoju devojku, a za samo tri dana će i zvanično stupiti u brak.

Izvor: hellomagazin.rs