Živi na selu sa babom i dedom, ustaje u 6 da radi na imanju: Cela Srbija je plakala zbog nje, evo kako danas izgleda “Dara iz Jasenovca” (FOTO)

|

Biljana Čekić, mlada glumica, osvojila je srca cele Srbije glavnom ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca”, ali i potresnim scenama je sve rasplakala.

Biljana je glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju dobila nakon kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi.

Prijavile su se mnoge devojčice, ali Biljana je odabrana za ovu ulogu.

Pokazala je svoj talenat u njenom prvom ostvarenju i oduševila je mnoge, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Iako joj je ova uloga donela veliku popularnost, Biljana živi normalnim i skromnim životom. Ona ustaje u šest sati kako bi stigla na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Na početku karijere joj je velika podrška bio Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj joj je rekao da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se ispunio tinejdžerski san.

Biljana je rođena 2007. godine u selu Srefila, kod Kozarske Dubice.

Izvor: blic.rs