Zbog njega stoje rame uz rame: Veliko slavlje u kući naše voditeljke (FOTO)

|

Sin naše poznate voditeljke Sanje Marinković, Strahinja Uhrin napunio je petnaest godina. Nju je to učinilo jako ponosnom pa je sa svojim pratiocima na “Instagramu” podelila deo atmosfere sa proslave koju mu je napravila. Poznato je da Sanja ne voli privatne trenutke da deli sa javnošću, a posebno ne to kako njen sin izgleda, čime voli da se bavi u slobodno vreme i kakav je u školi, ovi kadrovi sa rođendanske žurke bili su specijal za oči čitave javnosti.

Na nekoliko fotografija vidi se da se ona mnogo potrudila oko hrane, jer na trpezi ima mnogo specijaliteta, od pita, sireva, kobasica i salata, ali je i pokazala kakvu tortu je za jedinca odabrala. Torta je na dva sprata ukrašena plavo-zlatno-belim tonovima sa lopticama na vrhu, te je podsetila na svemir, pa su svi protumačili da Sanjinog naslednika zanima ta oblast.

On sada ima svega 15 godina, i u “najluđem” tinejdžerskom dobu je, dok ne krene sa studijama, njen sin će još mnogo puta promeniti svoja interesovanja. Ponosna mama je tu da gda mu pruži podršku na njegovom putu. Kratkom emotivnom porukom čestitala mu je rođendan:

– Strahinja 15. Moja mera ljubavi.

Inače, njen sin Strahinja Uhrin rodio se iz ljubavi voditeljke i njenog izabranika Aleksandra Uhrina, od kog razvela pre par godina. Ovaj bračni par je nakon razvoda ostao u lepim odnosima,prvenstveno zbog sina, a veruje se da je i on bio na proslavi rođendana.

Izvor: story.rs