Zaprosio ju je brilijantskim prstenom, ali je rekla “ne”: Pre Suzane, Saša Popović je voleo poznatu pevačicu – Ona danas slavi 60. rođendan

|

Dirketor Grand Produkcije, Saša Popović, već godinama je u skladnom braku sa pevačicom Suzanom Jovanović. Oni imaju zajedničku ćerku Aleksandru, a Suzaninom sinu iz prvog braka Popović je kao otac.

Iako su njih dvoje danas jedan od najskladnijih parova na estradi, u mladosti je Saša Popović voleo drugu devojku s kojom je želeo čak i brak. Malo ko zna podatak da je Saša pre braka sa Suzanom bio zaljubljen u jednu od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike Zlatu Petrović.

U jednom od intervjua za domaće medije, Zlata je ispričala da je 1989. godine Popović spremio dijamantski prsten i pitao je da se uda za njega.

“Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli. Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića”, ispričala je Zlata svojevremeno.

Kako je pevačica tada rekla, Saša je neko vreme tugovao, ali je ubrzo krenuo dalje. Bio je veoma duhovit, lep i uspešan. Tek kad je sreo Suzanu Saša je odlučio da se skrasti i od tada njihov brak je jedan od onih koji bi svaka žena poželela za sebe.

Inače, Zlata Petrović danas proslavlja 60. rođendan, a dan su joj čestitkama ulepšali prijatelji i porodica.

Izvor: glossy.espreso.co.rs