Za ova tri horoskopska znaka mart će biti najsrećniji mesec u godini: Neki će procvetati, a jedan znak će nagrabusiti

|

Kako su astrolozi prognozirali, mart će biti najsrećniji mesec u 2023. godini za ova tri horoskopska znaka.

Strelac

Strelac će u martu imati srećan niz jer će Saturn biti u Ribama, te Strelac može da koristi energiju ove planete. Ovo će biti pravo vreme da sledite put do svoje sudbine i da preduzmete potrebne korake da je ispunite. Pravo je vreme da u martu istražite i otkrijete svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart će biti najsrećniji mesec u 2023.godini za Jarčeve. Pluton će konačno napustiti Jarca u martu, dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osećaju slobodnije i opuštenije. Jarčevi su se tokom ovog meseca osećali pomalo nervozno, ali, u martu će taj teret biti skinut, pa će biti dosta opušteniji.

Vodolija

Februar i mart su Vodolijama najsrećniji meseci u 2023. godini i to iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će napokon napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promene doneti veliki preokret za Vodolije. Naporan rad iz proteklih nekoliko godina doći će kraju, dopuštajući im da se oseća manje ograničeno. Mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru kao i putovanja, koja će vam biti dostupna u ovom periodu, čak i ako se ostvare kasnije tokom godine.

Kako astrolozi kažu, horoskopski znak koji će u martu mesecu imati izazove su svakako Ribe. Saturn ograničava sposobnost Riba da idu s tokom. Ali, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi pomoći da naučite neke lekcije, koje vas mogu dovesti do života kakav ste uvek želeli.

Izvor: kurir.rs