Bosanac otkrio detalje koje do sada niko nije znao: Evo u koju pesmu nije verovao, a postala je pravi hit

|

Dragan Stojković Bosanac, kompozitor i muzičar, ispričao je u jednoj emisiji kako je svojevremeno pokušao da omete koleginicu iz žirija „Zvezde Granda“.

Bosanac je otkrio u koju pesmu uopšte nije verovao, ali je otkrio i šta je namerno uradio.

– Bila je jedna pesma koja je postala hit, a meni je Ana Bekuta toliko išla na živce kada je došla i rekla: „E, ovo je prava pesma!“. U tom trenutku sam bio nakrivo nasađen i napravio uvod za pesmu, takozvani foršpil da ga ja sada ne znam odsvirati, samo da ga zakukuljim da ne postane hit. Obično bude „daj napravi taj uvod da svi mogu da odsviraju“ – rekao je Bosanac, otkrivši da je u pitanju pesma „Rano moja“, veliki hit Ane Bekute.

On je sa svima podelio i na koji način radi u studiju, podelivši sa svim gledaocima svoju devizu.

– Jedna pesma jedan termin. Tako radim i danas. Produciram pesme onako kako bih ja voleo da pevam i mogu sve da otpevam samo u falsetu i uradim dobru pripremu. Kada pevač dođe u studio on je spreman. Ali tada počinje zamor. Kada smo snimali prvu ploču Ane Bekute, sećam se da je došla „napucana“, a ja kažem: „Pusti je da otpeva celu ploču pa ćemo sutra nastaviti“. Kada je Ana završila i pitala da li smo završili, ja sam joj rekao: „Gotovo, za danas“. I posle smo snimali osam pesama osam dana – rekao je Boske.

Izvor: blic.rs