Voditeljku Dnevnika osvojio kolega: Nikad ne biste pogodili ko je suprug Milice Nedić – Sada je jasno zašto ga krije (FOTO)

|

Voditeljka i urednica Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od najprepoznatljivijih TV lica u zemlji, a iako je godinama gledamo preko malih ekrana o njenom privatnom životu malo se zna.

O članovima njene porodice poneki detalj možemo saznati samo putem društvenih mreža, naročito preko Instagrama gde je i te kako aktivna. Voditeljka je van kamera dosta opuštenija i pravi je porodični tip. Sin i suprug Milice Nedić njen su centar sveta, a malo ko zna ko su i kako oni izgledaju.

Ugledna novinarka već decenijama uživa u skladnom braku sa kolegom koji je u novinarskim krugovima vrlo poznat i cenjen. Reč je o Milanu Nediću, dugogodišnjem direktoru Radio Beograda sa kojim je iz velike ljubavi dobila sina Nikolu.

“Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja”, rekla je Nedićeva svojevremeno za “Novosti”, ne tajeći da joj je porodica najveća podrška i pokretač.

Sa sinom Nikolom gaji prijateljski odnos i nije previše stroga, pa se njihova porodična harmonija zasniva na uzajamnom poverenju mirnom rešavanju problema.

“Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red”, kroz osmeh kaže voditeljka Dnevnika.

Izvor: story.rs