Više ne kriju ljubav – Nebojša Stefanović grli lepu veterinarku: “Zamolila me da joj popravim sliku, pa sam ušao u kadar”

|

Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, već oko godinu dana je u emotivnoj vezi sa lepom brinetom, ali tek od skora su obelodanili svoju vezu u javnosti. Stefanovićeva nova izabranica je veterinarka i top model Mia Niketić.

Do sada se na profilima bivšeg ministra na društvenim mrežama moglo videti da ima novu ljubav, ali njeno lice vešto je skrivao od radoznalih očiju javnosti.

Da li je njihova emotivna veza prešla na viši novo, tek je Stefanović sada javno ispozirao sa svojom izabranicom u jednom restoranu i objavio fotografiju na Instagram profil.

“Zamolila me da joj popravim sliku, pa sam ušao u kadar da joj pomognem”, stavio je duhovit natpis Stefanović u opisu fotografije.

Podsetimo, bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović iz braka sa Anom Stefanović ima ćerku i sina, a razveli su se bez ikakve pompe, te šira javnost i ne zna kako izgleda njegova bivša supruga.

Izvor: kurir.rs