Verila se Lazićeva bivša: Marina Gagić pokazala prsten – Pevaču neće biti dobro kada vidi za koga se udaje

|

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, sa kojom pevač ima sina Alekseja, na Instagramu se pohvalila lepim vestima. Naime, Marina je na Instagramu objavila fotografiju u gamuroznoj haljini i u objavi stavila verenički prsten.

Njen bivši partner Darko Lazić je posle raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Turbulentna veza sa Barbarom okončana je sredinom maja, nakon čega je javnosti nedavno predstavio svoju novu devojku.

S druge strane, Marina Gagić nije predstavljala svoje partnere dok, izgleda, nije ušla u ozbiljnu vezu koja je sada ozvaničena i vereničkim prstenom. Marina i Darko podigli su dosta medijske prašine dok je trajao njihov spor oko starateljstva nad zajedničkim detetom Aleksejem.

Marina je tada tražila oko 500 evra za alimentaciju, dok je Darko javno ponizio rekavši da detetu na selu ne treba toliko novca. Marina se nakon toga nije puno pojavljivala u javnosti, da bi sada iznenadila sve prelepom vešću, na kojoj joj svi čestitaju.

Izvor: espreso.co.rs