Venčali se Bora Santana i Milica Kemez: Bora po mladu došao limuzinom od 400.000 evra – Stajlingom iznenadili prisutne (FOTO)

|

Današnji dan kao da je rezervisan za svadbe i venčanja na domaćoj estradi. Pored harmonikaša Ace Sofronijevića, danas se venčava još jedan par. Naime, Bora Santana i Milica Kemez takođe danas priređuju veliko slavlje povodom stupanja u brak.

Bivši učesnici rijaliti šou programa od ranog jutra su u pripremama za veselje. Mladoženja je odabrao bež odelo, a Milica blista u raskošnoj venčanici prepunoj romantičnih cvetova. Automobil koji je izabrao za ovaj specijalan dan je prisutnima oduzeo dah, a priča se da vredi 400.000 evra.

Svi su dugo čekali da vide mladu koja je kad se pojavila zasenila sve. U raskošnoj venčanici izgledala je kao prava princeza, a na glavi je nosila belu krunu od cirkona i bisera.

Mladenci su izgovorili sudbonosno “da”, mlada nije skidala osmeh sa lica, a na svoje prezime dodala je i Borino. Rafal iz kalašnjikova odjekivao je imanjem tokom zvanične ceremonije, a kako su mladenci ranije najavljivali, pred njima je raskošno veselje kakvo se ne pamti u Srbiji.

Izvor: kurir.rs