Unuk Verice Rakočević baku naterao na nemoguće: Kreatorka se vratila u detinjstvo, pogledajte kako se provode u parku (FOTO)

|

Kada je pre nešto više od godinu dana postala baka još jednog unuka, kojeg joj je podarila ćerka Milena, Verica Rakočević priznala je da tek sad uz njega i u ovim godinama zaista uživa u toj ulozi.

Do sada je stalno bila zauzeta, jurila, žurila, radila, dok su unuci bili rastuti po svetu, te nije uspevala u potpunosti da im se posveti. Najmlađi unuk Verice Rakočević Nikša potpuno je osvojio bakino srce, koja je zbog njega, pa i drugih naslednika, postavila prioritete.

Sada joj je druženje sa njima na prvom mestu a ti minuti i sati priznaje da su joj dragoceni. Pored dece zaboravlja na sve probleme i isključivo se prepušta onome što je prethodnih godina nenamerno propuštala – dečijoj nevinoj igri. Koliko u tome uživa svedoči najnovija fotografija sa najmlađim mezimcem ispod koje je napisala:

“Kada mi je nemir u glavi, apsolutna bezuslovna ljubav Nikša je tu”, stoji pored fotografije na kojoj Verica u osmoj deceniji uživa sa unukom na klackalici.

Izvor: story.rs