“U srcu si mi zauvek, tužna sam i bolna neopisivo”: Ivana Mihić se oglasila dirljivom objavom – Poruke saučešća samo se nižu (FOTO)

|

Juče je u 59. godini posle duge i teške bolesti preminuo glumac Mirsad Tuka, koga publika pamti iz “Vojne akademije”, serije “Lud, zbunjen, normalan” i mnogih drugih filmova i serija. Tim povodom oglasila se i Ivana Mihić, njegova prijateljica i koleginica i dirljivom objavom rasplakala mnoge pratioce na Instagramu.

“Otišao je iznenada moj sjajni kolega s klase, moj iskreni drug, vrhunski glumac…Mirsad Tuka. Mir tvojoj duši prijatelju. U srcu si mi zauvek, u bojama radosti kojom si zračio i po kojoj ću te pamtiti zauvek”,napisala je glumica, a pratioci su joj pružili reči utehe.

Ivana je inače, u poslednje vreme slabo angažovana na projektima, ali se često oglašava na društvenim mrežama. Glumica deli lepe momente iz života, a najviše vremena provodi obilazeći crkve i manastire. Nema sumnje da će se pomoliti za pokoj duše svog prerano preminulog kolege i prijatelja Mirsada Tuke.

Izvor: story.rs