Trudnici pao lim na glavu tokom nevermena: Aerodrom zatvoren, oboren kran na Novom Beogradu (FOTO)

|

Nezapamćeno nevreme je protutnjalo prestonicom Srbije. Kako se saznaje, drveće je padalo, dok je vetar nosio krovove. Takođe, povređena je jedna trudnica (27). Njoj je pao lim na glavu, i kako se saznaje ona je trenutno bez svesti.

Neverovatna scena snimljena je na Novom Beogradu, odakle je srpski reprezentativac izvestio da je zbog nevremena došlo do pada krana.

Na Tviteru se tim povodom oglasio i Dušan Ristić, košarkaški reprezentativac naše zemlje, koji je na društvenim mrežama objavio snimak kako kranovi na Novom Beogradu padaju pod naletom vetra.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) je u svojoj vremenskoj prognozi danas upozorio na vremenske nepogode koje se odnose na period od 19. do 22. jula.

U snažnom nevremenu koje je zahvatilo Brčko, poginula je jedna žena, a više od 20 osoba zatražilo je lekarsku pomoć.

Služba hitne pomoći imala sedam intervencija, a u pitanju lake povrede nanesene padom ili udarom tupog predmeta, kako je rekao portparol Јavne zdravstvene ustanove Sead Šadić, prenosi Srna.

Usled izrazito nepovoljnih vremenskih uslova večeras u Beogradu, došlo je do privremenog zatvaranja beogradskog aerodroma, zbog čega je moguće da će doći do preusmeravanja pojedinih letova na alternativne aerodrome, kašnjenja, potencijalno i otkazivanja pojedinih letova koji su planirani tokom večeri i noći, saopštila je Er Srbija.

Izvor: espreso.co.rs