Tri velike nejasnoće u slučaju Karić – Šavija: Od osumnjičenog Stefana ni traga ni glasa 24 sata – Evo šta kaže Osman

|

Starleta Nataša Šavija je pokazala teške telesne povrede koje joj je naneo Stefan Karić. Nakon incidenta javila se u KC Vojvodina sa prelomom kostiju lica, gde je primljena na intenzivnu negu i čeka operaciju.

Izvor blizak istrazi potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

“Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident”, rekao je sagovornik blizak istrazi.

On dodaje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Stefan Karić je isključio mobilni telefon i tačno 24 sata od njega nema ni traga ni glasa, a ovo su tri nejasnoće u celom slučaju: Prvi put da se nije 24 sata oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, nije se javio u policiju iako je video vest da se traga za njim, nije se javio ocu prvi put i on ga traži, ako je verovati rečima Osmana Karića, koji tvrdi da se nije čuo sa sinom.

“Verujte da nemam nikakve informacije, sem što mogu da pročitam sa portala. Sa Stefanom se nisam čuo, a to me najviše i brine. Saosećam se sa Natašom Šavijom, kao i sa njenim roditeljima. Žao mi je. To je sve što mogu reći za sada”, rekao je Osman, a zatim se osvrnuo i na zatvorsku kaznu koju bi Stefan mogao da dobije ukoliko se utvrdi da je počinio ovo delo.

“Nisam tu da mislim o tim stvarima, sve je moguće dok se ne dokaže suprotno. A da li će završiti u zatvoru, verovatno hoće, ako se dokaže da je kriv. O zakonu ne bih, jer da sam upoznat sa tom materijom, verovatno bih danas imao doplomu Pavnog fakulteta”, poručio je Osman.

Izvor: blic.rs