Tri krpice na Karleuši koštaju preko milion dinara: Došla na žurku pa oterala poznatu voditeljku sa crvenog tepiha (FOTO)

|

Jelena Karleuša sinoć se pojavila na rođendanskoj žurki magazina “Story”, i svojom odevnom kombinacijom privukla sve poglede. Oni koji prate modne trendove mogli su primetiti da je za stajling potrošila više od milion dinara.

Kožna torba poznatog brenda “Balenciaga”, košta 5.000 dolara, naočare brenda “Rick Owens” koje koštaju 995 dolara i helanke takođe “Balenciaga” koje koštaju 4.500 dolara. Uz sve to je ponela paž periku flurescentno zelene boje.

Skoro svaki izlazak Jelene Karleuše pred medije proprati neki skandal, pa je tako bilo i ovog puta. Naime, u trenutku kada je pevačica stala pred fotografe, Sanja Marinković, koja se nalazila nekoliko metara dalje, bukvalno je pobegla od nje. Pre toga joj je uputila preneražen pogled, šokirana Jeleninom pojavom, što je zabeležilo vešto oko kamere.

Snimak se ubrzo pojavio na mrežama, uz komentare: “Pobeže Sanja”, “Kad lavica stiže i treba da beži”…

Podsetimo, Karleuša i Sanja su se nekoliko puta sukobile pred kamerama, prilikom Jeleninog gostovanja u emisiji “Magazin In”. Sanja je svojevremeno poručila Jeleni da nije dobar primer devojčicama jer se provokativno oblači, ali i zato što se viđa sa “žestokim momcima”.

Slična scena ponovila se i pre dve godine, kada se JK obratila Sanji rečima:

“Znaš li ti uopšte ko ti sedi u emisiji? Da ti objasnim, ali da me ne prekidaš, pošto me inače prekidaš, jel ti znaš kako se ja zovem?”, upitala je Karleuša domaćicu emisije.

Izvor: hellomagazin.rs