TikToker koji je razbesneo Srbiju bacajući pare zapravo je Mitrovićev čovek: Prošle nedelje našao se u jeku skandala sa Bakom Prasetom

|

Video koji od skoro kruži društvenim mrežama razbesneo je mnoge u Srbiji.
U vreme kada mnogi gladuju, društvenim mrežama je počeo da kruži video u kojem jedan mladić sprovodi neslavni eksperiment.

Naime, on je na društvenoj mreži TikTok objavio snimak u kojem kroz prozor stana baca novčanice od 500 i 1.000 dinara na ulicu kako bi video ko će da ih pokupi. Nakon toga, mladić je uz neprimerene komentare pratio reakcije prolaznika, što je izazvalo burne reakcije korisnika interneta.

Između ostalog, otkriveno je i da je TikToker zapravo čovek Željka Mitrovića, a odao ga je snimak. Naime, TikToker se prethodne nedelje našao u jeku skandala kada se pojavio u spotu pesme emitovane na televiziji „Pink“.

U toku medijskog sukoba koji Mitrović vodi sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, na pomenutoj televiziji emitovan je spot pesme.

„Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, ajde sine, udri ga“, glasi tekst pesme, koji je u toku premijernog prikazivanja pevao upravo ovaj TikToker, čime se našao u centru pažnje javnosti.

Tada je otkriveno da je momak koji razbesneo Srbiju u skandaloznoj pesmi takozvani Nikola Čoeče, jutjuber kojem nije pošlo za rukom da na ovoj platformi stekne popularnost, pa se okrenuo TikToku, gde često objavljuje video sadržaje.

Izvor: nova.rs