Ovakvu Jelenu Đoković do sada niste videli: Iznenadila snimkom iz kupatila – Mokra kosa i bade mantil pokrenuli brojne komentare

|

Kad god ima nešto važno da kaže, Jelena Đoković se obrati pratiocima iz nekog neobičnog okruženja, da bi privukla pažnju. Ovog puta oduševila je pratioce na društvenim mrežama novim snimkom iz kupatila.

Ona u okviru fondacije koja nosi Noletovo ime širom regiona organizuje predavanja na temu roditeljstva, a pred jedno od takvih, otkrila je kako sređuje frizuru, šminku, stajling, a potom i izlazi na scenu.

Kratkim videom koji je započela pred ogledalom u kupatilu i mokre kose je mnoge najpre iznenadila, kako je malo ko do sada bio u prilici da je vidi u takvom izdanju.

“Prepuni utisaka smo svi nakon večerašnjeg događaja! Predivno veče roditelja, edukatora i budućih roditelja i fantastična, energična Dr Šefali koja je na najlepši mogući način približila svesno roditeljstvo publici. Poruke zahvalnosti i dalje pristižu. Radujemo se da proširimo naš projekat Podrška, ne perfekcija u Sloveniju. Pratite nas”, napisala je Jelena pored snimka koji je sve oduševio.

Snimkom je pobrala brojne simaptije pratilaca koji su se u komentarima složili da i te kako treba da bude uzor devojkama, kao jedna lepa, ali i veoma uspešna žena.

Izvor: telegraf.rs