Taksista raskrinkao estradu: Otkrio gde je vozio pevačice u kasnim satima – Pohvalio poznate glumice

|

Zoran Stojanov iz Srbije već nekoliko sezona radi u Crnoj Gori kao taksista. Budući da pola estrade letuje tamo, imao je priliku da vozi mnoge pevače, sportiste i glumce. Taksista je otkrio kakva iskustva ima sa poznatim ličnostima sa javne scene.

Stojanov ističe da je kroz nekoliko godina vozio mnoge javne ličnosti, ali da je najveći utisak na njega ostavio reper Gazda Paja, kao i jedna poznata glumica.

Kako je naveo, mnogi estradnjaci su bili njegovi klijenti, ali neki od javnih ličnosti i nisu ostavili baš najsjajniji utisak.

“Načuo sam od kolega da su Branka Pujić i Dragan Jovanović kupili kuću nadomak Herceg Novog i neke od mojih kolega su ih vozili. Ali ovog leta i meni je pripala ta čast da vozim Branku i njenu ćerku Anđelu Jovanović. Sećam se da sam ih vozio do manastira Savine u Meljinama i baš su me oduševile. Neki pričaju da su glumci nadmeni, ali ja to ne mogu da potvrdim, na mene su Branka i Anđela baš ostavile dobar utisak”, kaže Stojanov i dodaje:

“Toliko su normalne, pričljive, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji. Obe su prelepe, spontane i nisu stipse, kao što takođe neki pričaju za glumce”, otkriva on.

Taksista kaže da najbolje poznaje stariju gardu pevača, a da se poslednjih godina oni retko voze taksijem. Njegove usluge leti najčešće koriste mlađi pevači i sportisti.

“To su uglavnom kraće relacije po Crnoj Gori, tipa iz jednog mesta u drugo i najčešće me zovu u večernjim časovima. Verovatno popiju po koju čašu više, pa ne žele da rizikuju i da sednu u svoj automobil. U taksiju je najsigurnije”, kaže Zoran i tvrdi da vrlo pozitivno iskustvo ima i sa sportistima.

Kao najpozitivnije iskustvo izdvaja vožnju sa Milicom Todorović, a prisetio se i situacije kada je Milica Pavlović burno reagovala na pomen svoje koleginice.

“Moj kolega pre nekoliko godina vozio Milicu Pavlović za koju je rekao da je super, međutim u nekom trenutku je oslovio pogrešnim prezimenom, tačnije rekao je kako zna za nju i da je od dece čuo da je Milica Todorović baš popularna. Sećam se da nam je ispričao kako se ispalio, a da se Pavlovićeva štrecnula i posle našalila da im svi brkaju prezimena”, priča Zoran i otkriva da Milicu Pavlović nije vozio, da je čuo da sad ima vozača, ali je imao čast da vozi Milicu Todorović.

Kaže da je čuo da je Todorovićeva vrlo pozitivna, ali se nije nadao da je toliko energična i vrcava.

“Milica je carica od devojke, toliko sam se smejao sa njom da i danas pamtim taj smeh. Spontana je i prirodna i nikad ne bih rekao da se bavi pevanjem. Njoj gluma i imitacije idu od ruke. Toliko je harizmatična i komunikativna i razlikuje se od svih mlađih pevačica koje sam vozio”, otkrio je Stojanov.

Izvor: kurir.rs