Svi su čekali Svetlanino svedočenje u Tužilaštvu: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke iskoristila zakonsko pravo

|

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice, iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu.

Ona inače po zakonu ima to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih.

“Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči”, objasnio je advokat Nebojša Živanović.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, danas će biti saslušano još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano njih još nekoliko.

Tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je Svetlanin mlađi sin Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako je telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Izvor: telegraf.rs