Keba se zbog alimentacije razveo od Olje i prepisao joj svu imovinu: Danas Kojići svečano obeležavaju važan datum

|

Folk pevač Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja poslavili su četiri decenije braka, a upravo se Olja pohvalila se na mrežama zajedničkim fotorafijama sa natpisom “Naših 40 godina”.

Venčali su se davne 1984. godine, dobili dvoje dece – sina Igora, fudbalskog menadžera, i ćerku Natašu, koja se bavi muzikom i već godinama živi u Americi.

Međutim, Keba ima i vanbračno dete, što dugo nije želeo da prizna. Pre dvadesetak godina pojavila se žena po imenu Ljiljana Jevremović, koja je tvrdila da je upravo pevač otac njene ćerke Ine. Folker je to uporno demantovao, a slučaj je dospeo i do suda u Strazburu. Nije uspeo da dokaže suprotno.

“Strazbur je nadgledao spor i nije mogao da kaže ‘napišite da je on otac’, Strazbur je samo mogao da kaže ‘vreme je da se proces završi’, nije bitno kako. Zbog svih mogućih i konkretnih dokaza naš sud nije mogao da odluči da on nije Inin otac, i tako je proces završen. Odštetu sam naplatila šest hiljada evra, to sve stoji na portalu pomenutog suda za ljudska prava, međutim to nije platio ni Keba ni sudije, nego građani, samim tim se ja i dalje ljutim jer ne znam zašto je on i dalje javna ličnost i kako njegova reč može da ima težinu”, rekla je Ljiljana svojevremeno za “Novu S”.

Čak ni nakon potvrde očinstva nije pokazao interesovanje da se sa vanbračnom ćerkom zbliži, iako je od njega primala zakonom propisanu pomoć.


Kada je Ljiljana zatražila veću alimentaciju, Keba se papirološki razveo od Olje i neposredno pre razvoda imovinu prepisao supruzi. Bilo je to 2013. godine.

Razvod je bio samo pro forme, jer su nastavili su da žive zajedno u lepoj kući na Bežanijskoj kosi, a ljubav je, kao što vidimo, jača nego ikad. Na jedan od najvažnijih dana u njihovoj višedecenijskoj vezi podsetio je i pevač na Instagramu.

Keba i Olja proslavili su 40 godina braka koji je izdržao sve uspone i padove. Njihov sin Igor i bivša snaja Severina Vučković nisu imali toliko sreće.

Izvor: telegraf.rs