“Svi pričaju da je dete prodato”: Građanin Bora o porodici Ilić – Otac je bio problematičan, imali su finansijskih problema

|

Ekipa portala Republika i danas je u Boru, gde o nestaloj Danki Ilić (2) dobijaju najnovije informacije iz minuta u minut. Kako se potraga svakodnevno seli sa mesta na mesto, prema poslednjim informacijama, sve snage, kao i helikopteri trenutno se nalaze na potezu oko Borskog jezera.

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine nadleću područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu. U blizini Borskog jezera, reporterka Republike, razgovarala je sa meštaninom (puno ime i prezime poznato redakciji) o porodici Ilić.

“Dankinom ocu je nadimak Šmrka. Imali su teških finansijskih problema. Živeli su u tom malom stančiću u Boru. Svi mi po gradu mislimo da je dete prodala, da bi se izbavili iz finansijske rupe”, kaže mladić Ivan N.

Kako tvrdi građanin Bora, Dankin otac je bio u dugovima do guše.

“Van pameti mi je da su takvi monstrumi, ali svi već po gradu pričaju da se dete prodalo”, ističe on.

Sagovornik Republike dodao je i da je Dankin otac imao problema sa agresijom, kao i to da je bio problematičan.

“Majka je bila sa svima, tako se priča”, dodao je sagovornik za kraj razgovora.

Podsetimo, prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Izvor: republika.rs