Svekrva Verice Rakočević prvi put u javnosti: Pogledajte od koga je Veljko nasledio lepotu

|

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića neiscrpna je tema medijskih napisa zbog velike razlike u godinama. Ovaj neobični bračni par na to se nikada nije obazirao pa danas mogu da se pohvale kako već osam godina uživaju u ljubavi i skladnoj vezi.

Zahvaljujući emisiji „Dok anđeli spavaju“ javnost je upoznala Veljkovu majku Dušanku. Tamne kose i očiju, njih dvoje neverovatno liče.

“Od roditelja kakve ima Veljko nije ni mogao da bude drugačiji”, izjavila je jednom prilikom Verica, dajući kompliment celoj porodici Kuzmančević.

Njena svekrva, koja je od Verice mlađa dve godine, istakla je da se nikada nije mešala u odnos sina i snaje, a i danas se trudi da ih ne opterećuje, već živi svoj život.

Na konstataciju autorke emisije Marine Rajević-Savić da njegova majka Dušanka ostavlja utisak stamene žene, zdravih životnih rezona, Veljko je rekao:

“Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali”, ispričao je Veljko tom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs