Sutra stiže totalno pomračenje Meseca: 4 horoskopska znaka doživeće sudbinske promene – Lav je jedan od njih

|

Sutra je pred nama pomračenje meseca, pa će u životu svake osobe promene kulminirati. Sa pomračenjem Meseca u Biku – koje će se dogoditi 28. oktobra sve se menja. Četiri horoskopska znaka će posebno osetiti uticaj pomračenja, doživeće dramatične sudbinske promene.

Devica

U momentu pomračenja Venera će biti u znaku Device, što znači da možete imati više uspeha nego do sada. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti povezana s poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijate. Pomračenje će se takođe dotaći pitanja vašeg učenja i pogleda na svet. Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, zato slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ukoliko planirate da komunicirate i radite s međunarodnom kompanijom, to će vam doneti veliki uspeh.

Ovan

Pomračenje će se dogoditi u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku svotu novca ili uplatu od osiguranja, ili ćete moći otplatiti kredit, hipoteku i rešiti važne dugove. Takođe će se rešiti važno pitanje u sporu s partnerom u vezi s vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga. Što se tiče vaše karijere, poslodavac vas može unaprediti do vodeće pozicije. Međutim, moći ćete u potpunosti da osvajate ovu titulu u proleće 2024. godine.

Lav

Pomračenje se događa na najvišoj tački vaše natalne karte, te može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ukoliko ste u novembru 2021. počeli da razvijate neki biznis, sada ćete dobiti prve rezultate, koji će se na kraju odraziti na vaše finansije. Možete dobiti neku vrstu titule zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe s kojom ste u ljubavnoj vezi. Zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi se mogao poboljšati jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera.

Vaga

Pomračenje se događa u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, pa ćete raditi bilans ulaganja, kredita, mogućeg podizanja hipoteke ili dobijanja nasledstva. Vaša braća i sestre imaće tešku situaciju, a vi ćete im morati finansijski pomoći.

Što se tiče karijere, Mesec će biti u kući transformacije, pa se možete odlučiti na promenu karijere. Lična kriza nateraće vas da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete do pomračenja doneti važnu odluku.

Izvor: n1info.rs