Supruga Miroslava Ilića donela odluku: Dosta joj je svega

|

Brak našeg folk pevača Miroslava Ilića, godinama je pod budnim okom medija. On sa svojom suprugom Gordanom ima dvoje dece, pa je njihov odnos jako interesantan, otkad se saznalo da je pevač prevario ženu sa Mirjanom Antonović i da sa njom ima sina Devina. Miroslav se dugo povlačio po sudovima zbog toga, jer se stvarno trudio da dokaže da to nije istina, da Devin nije njegov sin, ali je na kraju morao da prizna očinstvo.

Dok je trajao taj proces pevač se povikao iz javnosti, nije gostovao u emisijama, intervjue za štampu gotovo da nije davao, a novinari su do njega mogli da dođu samo prilikom odlaska u sud.

Nakon što je slučaj završen i pevač više nema šta da krije, želeo je da uspostavi dobar odnos sa novinarima. Gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji gde se pričalo o muško-ženskim odnosima i o tome ko je fizički i psihički jači i izdržljiviji, muškarci ili žene. On je govorio lepo o ženama, a zatim suprotno od onoga što bi žene volele da čuju, duhovitim tonom otpevao je svoju numeru “Nije život jedna žena”, a takođe se našalio da se plaši kako će ga zbog svega što je rekao supruga kod kuće dočekati. Evo šta je rekao:

– Pošto sam ja i dan danas romantik, moram da kažem da ipak nisu muškarci jača strana, u bilo kojim godinama – rekao je pevač, pa dodao da su u zrelim godinama žene potrebnije muškarcima, nego oni njima.

Brak ovog folk pevača Miroslava Ilića izdržao je dosta toga, pa se veruje da prebroditi i ovo gostovanje i šaljive pevačeve izjave.

Izvor: story.rs