Šta se dešava sa licem Ane Nikolić – Pevačica sa kraterima na čelu moli za pomoć: “Imam 100 dinara na računu” (FOTO)

|

Društvenim mrežama proširio se snimak Ane Nikolić na kojem se vidi kako joj je lice bukvalno unakaženo. Pevačica u videu moli i da joj se pošalje novac jer na računu ima samo 100 dinara.

“Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora”, pričala je Ana istovremeno pokazivajući sve vreme rane koje su najviše izražene na čelu.

Naime, Ana Nikolić već godinu i po dana ima problem sa tim, redovno odlazi na tretmane, a situacija se sada pogoršala.

“Ana već godinu i po dana odlazi kod jedne doktorke na Dedinje, gde pokušava da reši problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu. U okviru tog tretmana, ona stavlja glavu ispod lampe, čija svetlost pomaže isušivanju tih krasta. Njoj se to neko vreme sve povuklo, ali joj se poslednjih nekoliko dana taj problem vratio. Kada se nedavno pojavila kao gošća na reviji Bate Spasojevića, svi su primetili da je krila lice mrežicom, kao i da su joj se na licu jasno videle otvorene rane i to čak na tri mesta. To je sve od tog kožnog oboljenja. Iako joj je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su joj sad još više došli do izražaja jer joj se koža u tom delu oljuštila. Baš muku muči s tim poslednjih nekoliko nedelja”, pričao je izvor blizak pevačici za “Kurir”, koji je negirao da je Ana zbog ovog problema i hospitalizovana.

Izvor: blic.rs