Srodnu dušu u avgustu upoznaće ova 3 znaka Zodijaka

|

Ono što su mnogi želeli, ali su mislili da nema nade, desice se u avgustu. Ova 3 znaka Zodijaka imaće priliku da upoznaju ljude koji će ih osvojiti na prvi pogled, sa kojima će se slagati bez mnogo reči i sa kojima će se osećati kao da se poznaju oduvek.

Bik

Ljubav vašeg života čeka vas negde u prirodi. To može biti odmor u planini, park, roštilj sa prijateljima ili možda obična šetnja gradom. Opustite se i prestanite da se plašite novih poznanstava i ne pokazujte nepoverenje. U pitanju je osoba koju ne poznajete, nije reč o obnavljanju stare ljubavi ili nekom poznaniku.

Škorpija

Vaša situacija je dvosmislena, jer imate šanse, koje s vremena na vreme propuštate. Najvažnije je da sami odlučite da li vam je ljubav potrebna u ovom trenutku. Pogledajte znakove koje vam život šalje. Astrolozi su sigurni da su mnoge Škorpije trenutno sa ljudima koji im nisu pravi životni saputnici, ali ne žele ništa da menjaju. Nešto novo vam se smeši ovog leta.

Strelac

Predstavnici ovog znaka će se sresti sa osobom sa kojom će se istog trenutka razumeti, bez mnogo reči, osećaće se kao da su rođeni jedno za drugo. Tu osobu možete sresti bilo gde, na mestima gde ih najmanje očekujete. od osla do ulice. Ovo nije samo početak veze, već mnogima i početak osnivanja porodice.

Izvor: superzena.b92.net