Sramna scena u šabačkoj crkvi: Prekrstio se pa drsko pokrao majku sa dvoje dece – Ljudi gledaju snimak i zgražavaju se (VIDEO)

|

Da lopovima ništa nije sveto, dokazuje i snimak iz Šapca koji se danas velikom brzinom širi društvenim mrežama, gde je izazvao najoštrije reakcije ljudi. Kako je navedeno na stranici vestisabac, lopov je u crkvi drsko pokrao majku dvoje dece tako što joj je ukrao novčanik i telefon.

Kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere, lopov se najpre prekrstio tri puta, zatim se okrenuo, gurnuo ruku u dečja kolica i počinio krađu pred ikonama, usred verskog objekta. Kako je obavio ovaj sramni čin možete videti na snimku OVDE.

“Dok je majka pored sa maloletnim detetom od 3 godine palila sveće. Beba i kolica su bila odmah sa njene leve strane. Majka je ušla u crkvu da zapali sveće sa dvoje male dece, a lopov je ušao za njom, kao na foru moli se i ljubi ikonu, gde majka nije ni pomislila da čovek hoće da je pokrade.

Počela je da pali sveće sa starijim detetom dok je beba bila u kolicima u njenoj blizini, majka je se u trenucima okretala i obraćala bebi, a lopov je čekao nekoliko sekundi da se majka okrene ka palionici za sveće i u tom trenutku je lopov gurnuo ruku u džep od kolica i izvukao novčanik sa parama i telefon Samsung Galaxy A 12 Crni, maskica crvena i odšetao iz Crkve. Samo da napomenem da je slučaj odmah prijavljen policiji. Ali još uvek ništa nije pronađeno, tj. nisu me obavestili ništa u vezi slučaja.”, napisala je Milica M.

Odmah pošto je snimak objavljen, krenuli su da se ređaju brojni komentari osude: “Idiot! A još veći idiot onaj ko ima opravdanje za ovo!”; “Treba uvećati sliku kada gleda ka kameri i polepiti svuda po gradu. I objavljivati na društvenim mrežama.”; “Krsti se 3 puta pa ukrade u crkvi pred detetom iz kolica…najgori ološ što postoji!”;”Dokle smo došli,dno dna…Eeee”; “Strašnooo.Čemu li se ovaj bolesnik nada u životu”, samo su neki od oštrih komentara korisnika Instagrama.

Izvor: espreso.co.rs