“Smatrali su me glupom i nečasnom”: Bekuta otkrila razlog zašto je njen sin Igor završio u domu

|

Pevačica Ana Bekuta sa 17 godina dobila je sina Igora Polića u vanbračnoj zajednici, a događaji iz rane mladosti zauvek će joj ostati u sećanju. U trenutku kada je ostala u drugom stanju, Ana je imala 17 godina i bebu je ostavila u dom za nezbrinutu decu. Okolina ju je osuđivala, a i njeni roditelji našli su se na stubu srama, jer kako to obično biva, selo ih je ogovaralo, što je Anu posebno bolelo.

“Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih”, ispričala je Ana jednom prilikom, pa se prisetila prošlosti:

“Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo”, govorila je Ana svojevremeno.

Ana nikada nije mogla da se pomiri sa time da je njeno dete daleko i da se o njemu brinu drugi. Zbog toga je i uzela stvari u svoje ruke i počela rano da peva, kako bi detetu obezbedila egzistenciju. Danas su majka i sin u sjajnim odnosima, a Igor je bio jako vezan i za Aninog partnera Milutina Mrkonjića. Igorov sin sada se uselio kod pevačice u stan, i baki Ani pruža veliku podršku.

Izvor: alo.rs