Slobine komšije otkrile istinu o pevaču i njegovoj ženi: “Nije dobar primer mladima”

|

Javne ličnosti pred kamerama često glume ono što nisu, pa niko zaista ni ne zna kakve su. Međutim, tu su komšije koje jedva dočekaju da ih raskrinkaju. Tako su komšije Slobe Radanovića otkrile kakav je pevač i njegova žena.

Slobodan Radanović važi za velikog humanistu. a o tim svojim delima izbegava da priča u javnosti, kako nalaže hrišćanstvo. Komšije su sada otkrile kako je Sloba donirao novac za lečenje dečaka, koji ide zajedno u školu sa Jeleninim sinovima.

“Moj sin ide sa njima u školu. Iskreno, oduševili su me kulturom. Druže se sa drugom decom, vaspitani su tako da su svi jednaki, sa njima nikada niko nije imao problem”, ispričao je roditelj školskog druga Jeleninog sina.

Komšije porodice Radanović za poznati par imaju samo reči hvale.

“Odlične su komšije i dobri ljudi. Sve najbolje imam da kažem o njima. Družimo se često i znamo da možemo da se oslonimo na njih ako nam bilo šta zatreba, baš prave komšije”, pohvalila ih je jedna od komšinica iz ulice.

Jedna od komšinica je i poslovno sarađivala sa pevačem.

“Radila sam u lokalu koji je kupio. Nemam da kažem ni dobro ni loše o njemu. Čula sam da je spasio čoveka koji je hteo da skoči sa mosta i svaka čast na tome, ali on se proslavio u “Zadruzi” gde je prevario ženu. Sada se o njemu priča samo lepo, ali ne mislim da daje dobar primer mladima”, smatra gospođa koja živi u okolini.

Izvor: svet-scandal.rs