Sloba Radanović besan na Adaktara zbog šokantne izjave: “Svakom sekundom ovog snimka…” (FOTO)

|

Vlasnik salona i samozvani “Bog obrva”, Adam Adaktar nedavno je gostovao u jednom podkastu, te ponovo izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.
Između ostalog, on je izjavio kako čovek ne može da voli dete više od svoje žene.

“Ne može dete da ti postane bitnije od osobe sa kojom si. Ja ne mogu da, tipa, volim svoju decu više od svoje žene, niti je to moguće. U bolnici kao… da otac izabere da l da spase majku ili dete, meni je to najnenormalnija stvar koju sam ikada čuo – naravno majka!”, poručio je Adam u podkastu “Poster”.

Međutim, pevač Sloba Radanović je deo Adamovog gostovanja postavio na svoj Instagram stori i nije imao reči hvale za isti.

“Svakom sekundom ovog snimka, odumre mi jedna siva moždana ćelija. Lebe mekani…”, napisao je Sloba.

Adaktar je najpre istakao da njegova deca nisu krštena, jer je želeo da tu odluku donesu sami, a iskoristio je priliku i da kaže nešto o surogat majčinstvu.

“Ne bih da sada pravimo još dece, ali hoćemo u budućnosti. U međuvremenu bih voleo i da malo živimo. Nemamo limit za to, voleo bih da imamo dece koliko možemo. U nekoj budućnosti bismo voleli da uzmemo surogat majku, to nam nije strano i želeli bismo da se Anđela odmori malo i da neko drugi obavi taj posao umesto nje. Ona ima tri carska reza i mislim da bi nam to bio pametan potez. Više ona neće rađati. Kad čitam komentare na društvenim mrežama o svojim šokantnim izjavama, ne uzbuđujem se oko toga. Žena nije fabrika i posle porođaja se raspadne! Retke su one koje izgledaju dobro posle porođaja, većini žena se stvarno drastično promeni telo. Zašto bismo tovarili ženu dok ne pukne ako možeš za novac da tovariš neku drugu? Sad postoje žene koje su plaćene za to i to je odlično. Ona dobije odlične pare za to. Neke rađaju za džabe, ali da ne ulazimo dublje u ovu temu”, poručio je Adam koji je nedavno napravio još jedan skandal ispred Hrama Svetog Save, kada je doneo tron i ispred obavio intervju.

Izvor: telegraf.rs