Slika neobične kuće u Srbiji digla frku na društvenim mrežama: Vlasnikov potez svima misterija (FOTO)

|

Kuća u Sremskoj Mitrovici postala je hit na društvenim mrežama nakon objave fotografija koje su se pojavile na internetu. U pitanju je jednospratna kuća u Mariborskoj ulici a ono što je interesantno jeste da na njoj nema ni prozora a ni vrata, odnosno zazidani su, te u nju ne postoji način da se uđe.

Trava koja je narasla ispred dvorišne kapije pokazuje da vlasnik ne obilazi svoju kuću baš često, a šta se krije iza ovakvog njegovog poteza nije poznato. Na društvenim mrežama povela se diskusija o ovoj misterioznoj kući.

– Ta kuća nije misteriozna već tužna. Ona čeka mlade ljude sa puno dečije graje i smeha. Nadam se da će se to uskoro dogoditi – jedan je od komentara.

Drugi korisnik je opravdao ovaj čudan potez vlasnika.

– Totalno logično. Rade ljudi u inostranstvu. Vratiće se u penziji, a dotle niko ne može da se useli – kaže taj korisnik.

– Samo tako je nažalost može sačuvati – napisao je treći korisnik.

Mnogi kažu da je kuća sablasna i zastrašujuća, dok poneki smatraju da je vlasnik hteo da se osigura da mu u kuću ne ulaze neželjena lica.

Ima, i korisnika koji smatraju da je vlasnik hteo privatnost i da se vrata i prozori nalaze sa stražnje strane koja se ne vidi na slikama.

Izvor: kurir.rs