Sin Saše Joksimovića ne sme da izađe ni u park: Grupa maloletnika ga presrela, uzela novac i polila vodom

|

Glumac Saša Joksimović požalio se na problem sa kojim se susreo kada je njegov sin Ilija po treći put pretrpeo neprijatnu situaciju. Naime, grupa maloletnika u parku na Vračaru, gde Ilija izlazi sa svojim društvom, konstantno uznemirava decu.

Iliju i njegove drugove su najpre pokrali, pa polili vodom, a o neprijatnim događajima oglasio se glumac:

“Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji uznemiravaju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom”, kaže Joksimović i otkriva na koje je sve načine pokušao da reši problem.

“Pokušao sam da reagujem, razgovarao sam sa roditeljima te dece, ali oni ne mare za celokupnu situaciju. Daju smešna objašnjenja i pravdaju svoju decu koj plaše drugu decu i otimaju im novac. Ovo mora što pre da prestane, a ja ću svoje dete braniti dok sam živ. Ilija je sada u osetljivom uzrastu, može da stvori traumu”, zabrinut je Saša.

Glumac takođe apeluje na nadležne da reaguju.

“Ovaj problem neko mora da reši. Ne znam ko je nadležan za to, da li socijalni rad, s obzirom na to da je reč o maloletnoj deci, ili je, pak, to posao policije. Možda bi rešenje bilo da jedan policajac patrolira tim delom Vračara, možda bi sa roditeljima trebalo obaviti razgovor i kazniti ih za postupke njihove dece”, kaže Joksimović.

“Stvarno ne znam, nemam rešenje.. Ilija se dva puta sklonio i ćutao je. Poslednji put je ovo u njemu probudilo bes i očaj. Osetio se nemoćno i želeo je da reaguje, ali ja sam ga sprečio uz obećanje da ću taj problem rešiti”, zaključio je Joksimović.

Izvor: hellomagazin.rs