Sin Bilje Jevtić ima dobar razlog za slavlje: Svi čestitaju njemu i devojci – Aca i Bilja ćute (FOTO)

|

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uzoran je momak koji bi mogao da posluži za primer mnogim mladićima svog uzrasta. Iako može lagodno da živi od svojih roditelja, on se posvetio učenju.

Pravni fakultet polako privodi kraju sa sve desetkama u indeksu, talenat za muziku nasledio je od roditelja prema kojima gaji posebno poštovanje, a već tri godine u skladnoj je vezi sa koleginicom sa fakulteta.

Nedavno je na Instagramu podelio podatak da je s lepom izabranicom obeležio tri godine zabavljanja. Fotografija dokazuje koliko sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uživa u vezi, a šta njegovi roditelji misle o tome pa i potencijalnoj snaji, još uvek nije sasvim jasno.

Ivanov post ni Bilja ni Aca nisu komentarisali, za razliku od brojnih pratioca koji su čestitali i poželeli srećnom paru još puno zajedničkih godina pa i venčanje.

Poznato je da je devojka Ivana Ilića upoznala budućeg svekra i svekrvu, da im je već nekoliko puta bila u domu na Petlovom brdu. Čak su i objavljivane slike o tome kako se devojka slaže sa Biljom i Acom, te da su je odlično prihvatili, a šta je prava istina još uvek nije u potpunosti potvrđeno.

Bilja i Aca oduvek su izbegavali da komentarišu privatni život, posebno odbijaju da govore o sinu, osim o njegovim uspesima na fakultetu. Godinama svoju intimu čuvaju od pogleda javnosti i nemaju nameru da se u tom pogledu menjaju.

Izvor: story.rs