Savo Manojlović prozvao Željka zbog sukoba sa Bakom Prasetom: “Praviš svinjac od nacionalne frekvencije”

|

Savo Manojlović, aktivista pokreta “Kreni-promeni”, prokomentarisao je sukob čenlnika Pinka, Željka Mitrovića sa jutjuberom Bakom Prasetom koji se svakodnevno sve više produbljuje i dobija nove dimenzije.

Komentarišući situaciju koja se desava poslednjih dana, Manojlović je naveo da vlasnik Pinka od nacionalne frekvencije pravi svinjac. Savo se osvrnuo i na izjavu direktorke Regulatornog tela za elektronske medije, Olivere Zekić, koja je podržala objavljivanje dokumentarca na nacionalnoj frekvenciji o poznatom jutjuberu, rekavši da je od javnog interesa razotkriti društvene anomalije.

“Može Željko Mitrović da ulazi u lični sukob sa Baka Prasetom, ali ne može od nacionalne frekvecnije da pravi svinjac. Pozivati na linc zbog ličnog sukoba sa nekim, šta god deo ljudi mislio o toj osobi je zloupotreba javnog dobra i kršenje zakona. Olivera Zekić je sramotno pristrasna”, napisao je Manojlović na društvenoj mreži Tviter.

Inače, Savo Manojlović je od ranije u sukobu sa Željkom Mitrovićem. Zbog različitih stavova pljuštale su uvrede i prozivke sa obe strane, te je došlo i do Tv duela između njih dvojice.

Izvor: nova.rs