Saša Kovačević se izobličio: Zbog najnovije slike prozivaju ga da ima iste jagodice kao Maja Marinković

|

Pop pevač Saša Kovačević jedan je od najlepših i najzgodnijih muškaraca na našoj domaćoj javnoj sceni. Međutim, slika koja se masovno delila na društvenim mrežama pre nekoliko dana a na kojoj je prikazan „pre i posle“ izgled Saše Kovačevića na sve je ostavila bez teksta.

Jača vilica, „ispeglano“ čelo bez bora… u komentarima se moglo pročitati da je pevač “pumpao jagodice, dizao obrve i koristio steroide”, ali i da je “jednostavno ostario” a on se tada oglasio i rekao da je ranije bio u Turskoj i operisao sinuse.

Iako su komentari uglavnom bili negativni, Saša je istakao da ga to ne pogađa ali i da nije mogao da ih izbegne. Takođe, pevač je dodao i da ne bi imao problem da prizna da je nešto na sebi promenio kako bi izgledao bolje, ali ističe da smatra da je još uvek mlad za takve zahvate.

Kovačević je objasnio i da njega lično nikada nisu zanimale tuđe korekcije na licu i telu, ali se složio da su pojedine njegove koleginice preterale.

Recimo, Maja Marinković prečesto tema ogovaranja jer je potpuno promenila lični opis, a mnogi su se na društvenim mrežama i našalili da su Sašine jagodice slične onima koje je Maja napravila što apsolutno nije tačno.

Izvor: svet-scandal.rs