Saša Kovačević Bogdanovu ćerku nazvao svojim detetom: Mala Iskra se ne odvaja od očuha

|

Bogdan Srejović iz braka sa Zoranom Tasovac ima ćerku Iskru. Ona već nekoliko godina živi sa majkom i njenim izabranikom pevačem Sašom Kovačevićem. Saša je divan partner svojoj devojci Zorani, a njenu ćerku Iskru od početka doživljavao kao svoju.

Maloj Iskri pevač posvećuje svaki svoj slobodan trenutak, ispunjava joj sve želje, a njih dvoje neretko imaju i vreme samo za sebe. S druge strane, devojčica prosto obožava Sašu.

Jasno je da je ovakvim, očinskim stavom prema Iskri, Saša Kovačević potpuno razoružao Zoranu, oduševio Iskru i kupio poverenje Iskrinog oca Bogdana. Prilikom jedne izjave za javnost Saša je Iskru nazvao svojim detetom, zbog ljubavi koju ona zauzima u njegovom srcu.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću pevati u svom gradu. Beograd će prvi put imati doček na obali Save, na otvorenom, i zaista će imati posebnu draž za sve koji dođu. Drago mi je što ću posle nekoliko godina moći da se družim sa beogradskom pulikom. Praznike najviše volim da provodim sa svojom porodicom, pa mi je neprocenjivo važno to što će moja ćerka prvi put biti na mom koncertu. I za nju će to sigurno biti doživljaj”, rekao je Saša Kovačević za “Blic”.

Izvor: blic.rs