“Samo neka mi se javi da je živa i zdrava”: Kristijani se pre 27 dana izgubio svaki trag, njena majka očajna

|

Kristijana Aleksandrov, 13-godišnja devojčica koja je otišla iz svoje porodične kuće 4. avgusta, još uvek nije pronađena.

Njena očajna majka Vanja pokušava na sve načine da nađe svoje dete, ali bezuspešno. Molbe i apeli koje je upućivala policiji da se kamere vrate, kako bi ušla u trag svom detetu ostale su neuslišene.

Kristijana Aleksandrov nestala je u jutro 04. avgusta, kada je njen drug Vladimir došao kod nje, pa su zajedno kroz prozor pobegli iz kuće.

– Bio je njen drug iz ulice, došao je i probudio je, otišli su na Najlon pijacu i on tvrdi da je ostavio na železničkoj stanici. Imam informacije da je viđena na “Najlonu” i kod Aleksandrove zgrade, ima jedan parkić. To je jedino što znamo. Molili smo policiju da vrate kamere i nisu hteli. Svakog dana idemo u policiju, a oni nam kažu da saznamo imena od tih dečaka. Znam imena, ali prezimena ne znam – priča očajna majka.

Ona kaže da su je tražili svuda gde je mislila da bi mogla da bude i samo moli ćerku da joj se javi da je živa i zdrava.

– Svuda gde sam imala predstavu da bi mogla biti, ja sam je tražila, sada više nemam. Samo neka mi se javi da znam da je živa, nebitno iako se udala, iako je sa nekim, samo da znam da je živa. Da mi se javi da znam da je živa i zdrava.

Vladimir, sa kojim je Kristijana pobegla, kaže da ju je ostavio kod autobuske stanice.

– Probudila sam se nakon pet ili 10 minuta nakon što je ona izašla. Vikala sam, niko mi se nije javio. Otišla sam u sobu, prozor je bio otvoren gde su ona i taj mali izašli. Prolazila je moja jetrva koja mi je rekla da je Kristijanu videla da su prošli ona i Vladimir. Krenula sam za njom, nisam mogla da je nađem. Ranije je ona odlazila i šetala, ali mi se javila na telefon, a sad mi se nije javila. Vraćala se uvek kuči… Jedina nada bi nam bile te kamere da vratimo, kako bismo što pre ušli u trag – rekla je za “Prvu” Vanja Aleksandrov.

Svako ko vidi Kristijanu, može javiti njenoj majci Vanji Aleksandrov na broj telefona 061/2111696

Izvor: espreso.co.rs