“Retko glupa voditeljka, ološ i kompleksaš” – Maja Nikolić napustila Sanjinu emisiju: Pokačile se oko Stanije i Dare

|

Voditeljka Sanja Marinković nekoliko puta je imala sukobe sa svojim gostima, a jedan od najzapamćenijih je sa Majom Nikolić koja je napustila emisiju “Magazin in”.

Tokom emisije, Maja je pomenula starletu Staniju Dobrojević, na šta joj je voditeljka rekla da ne spominje osobe koje nisu u studiju. Nedugo potom, Sanja je pomenula promiskuitetne fotografije Dare Bubamare, a Maja je skrenula pažnju voditeljki da je sada ona ta koja pominje ljude koji nisu prisutni.

“Sanja, pošto si mi se tako obratila, nemoj me više zvati ni za jednu emisiju”, poručila je Maja nakon kratke raspave.

“Ako hoćeš da poštuješ emisiju, da budeš gost, budi. Ako nećeš, nemoj”, uzvratila joj je Sanja.

Pevačica je napustila emisiju i izašla iz studija, a kako je naglasila, više ne želi da gostuje kod Sanje.

“Mene je Sanja Marinković uvredila kada sam gostovala kod nje u emisiji 2015. godine, odmah nakon emisije ja sam za nju rekla sve što sam imala. Ona sve goste u emisiji, a pretežno žene vređa. Njena izjava da se zahvaljuje ženama što se prave manje glupe nego što jesu je sramna. Ja sam izjavila da je ona retko glupa, bezobrazna voditeljka koja je uz to i ološ i kompleksaš. Stojim i danas pri toj izjavi. Ona iseče delove iz emisije i na kraju ispadne da sam ja rekla ono što nisam rekla. Prosto tako iseče da bi neko ispao glup”, ispričala je Maja nedavno za Hajp.

Izvor: blic.rs